9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Emerald Sun

  Bouwjaar 2015

  Lengte 443 m

  Bemanning 47

  Capaciteit 182

  U gidst langs enkele van de mooiste stukken platteland van Europa en door enkele van de meest levendige en betoverende steden van het continent; Emerald Sun zorgt ervoor dat elke minuut van uw vakantie uitzonderlijk comfortabel en plezierig is. Van de ruimte suites en passagiershutten tot de moderne, verfijnde openbare ruimtes, elke centimeter van Emerald Sun is overwogen.

  Navigeren op de rivieren Rijn, Main, Donau en Moezel; De Emerald Sun kunt u door enkele van de meest magische wateren van Europa leiden en u helpen veel van de meest boeiende en betoverende steden van het continent te verkennen. De vijf zusterschepen, met een bescheiden capaciteit van 182 gasten per stuk, zijn allemaal gezegend met een selectie van prachtige voorzieningen en functies.

  Welke riviercruise u ook kiest, al uw maaltijden aan boord van het schip; bier, wijn en frisdrank bij lunch en diner; excursies en touring aan wal; een speciale selectie van Emerald plus ervaringen; alle reizen en transfers van geselecteerde luchthavens; en alle fooien zijn bij de prijs inbegrepen. Het is wat ze graag exceptional Emerald value noemen.

  Stap aan boord van een bekroond schip waar het ruime zonnedek een panoramisch uitzicht biedt op het prachtige landschap. Ontspan in de frisse lucht terwijl u geniet van een lichte lunch en een glas wijn in de buitenlucht op The Terrace. Geniet van inzichtelijke excursies in elke haven zonder extra kosten en zij zorgen voor fooien, zodat u er niet aan hoeft te denken. Dit zou u allemaal niet verwachten van een riviercruise, maar op een Emerald Waterways riviercruise kunt u zich er wel op verheugen.

  Horizon Bar & Lounge
  Reflections Restaurant
  Riverview Lounge
  Sky Barbecue

  Bioscoop

  Golf
  Sportschool
  Fietsenhuur
  Golf
  Running Track

  Kapster
  Massage
  Zonnedek

  Fitnesscentrum
  Zwembad
  Wellnesscentrum / spa

  Lift
  Navigatiebrug
  Receptie
  Retractable Glass Roof
  The Terrace
  Loopparcour

  Zoekopties (Klik om te verwijderen)
   Filters