9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  L’Austral

  Bouwjaar 2011

  Tonnage 10,944

  Lengte 142 m

  Bemanning 139

  Capaciteit 264

  In mei 2011 vervoegde l’Austral de vloot van PONANT. Dit fantastische megajacht met 132 hutten is het resultaat van de expertise van de Italiaanse Fincantieri-werf en de Franse verfijning, zoals geïnterpreteerd door ontwerper Jean-Philippe Nuel. L’Austral blijft trouw aan onze filosofie – om een ​​unieke sfeer te creëren, een subtiele mix van luxe, intimiteit en welzijn.

  Een gestroomlijnd silhouet dat wordt verzacht door elegant gladde contouren en grote, gebogen ramen die naar de zee en het licht openen: zoveel functies komen samen om L’Austral haar onderscheidende vorm te geven. Kostbare materialen, discrete elegantie en een perfecte balans tussen chique en casual, geven je het gevoel alsof je op je eigen privéjacht bent. Een ontwerp dat traditie en innovatie combineert, waarbij een nautische sfeer subtiel is nagebootst. Een gastvrije sfeer van ontspannen raffinement draait om grijstinten, taupe, wit en ivoor, verlevendigd door toetsen van kaneel, karamel en bruin. Zoveel persoonlijke accenten creëren de geest van een ‘privéjacht’.

  U zult unieke routes tegenkomen, oproepen die ontoegankelijk zijn voor grote schepen, chique en elegante jachtachtige ambiance, verfijnde en persoonlijke service en gastronomische gerechten.