9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  MSC Armonia

  Tonnage 65,542

  Lengte 275 m

  Bemanning 721

  Capaciteit 2,679

  Zoals haar naam al aangeeft, is MSC Armonia een gezellig schip met een echte leuke sfeer. Ze is zorgvuldig ontworpen om passagiers op de eerste plaats te zetten en, vergis je niet, ze is gebouwd voor goede tijden! En het beste van alles is dat deze goede tijden plaatsvinden tegen een aantal spectaculaire achtergronden. MSC Armonia beheert enkele van de meest interessante en leuke routes van elk schip in onze vloot. Of u nu in de wintermaanden door de Canarische eilanden vaart of in de zomer rustig Venetië verlaat om naar het beste van de oostelijke Middellandse Zee te trekken, u zult altijd genieten.

  MSC Armonia is een geweldig schip om te genieten van het gezelschap van vrienden en familie terwijl u geniet van de zon in het externe spa- en zwembadcomplex. En als u merkt dat u de verfijnde Italiaanse en internationale keuken niet kunt missen, dan kunt u altijd terecht bij de sportschool, de Armonia Spa of waarom niet gewoon de hele nacht dansen in de Starlight Disco?

  Behalve dat het erg gezellig is, is MSC Armonia ook een zeer comfortabel schip. Ze biedt een selectie van ruime suites met een eigen balkon en een prachtig uitzicht. Maar het gebruikelijke voorbehoud is van toepassing: als je eenmaal in een balkoncabine aan boord van MSC Armonia bent gevaren, wil je dat keer op keer blijven doen!

  Britse cruisers waarderen vooral de White Lion pub waar vriendelijke service en een ongedwongen charme iedereen snel tot een ‘local’ zullen maken. Als je later de ondergaande zon en een andere aanloophaven achter je laat, is het tijd om de vele bars, lounges en misschien een speciale avond in het Teatro La Fenice te verkennen?

  Wat u ook doet en waar u ook aan boord van MSC Armonia gaat, een plezierige en harmonieuze cruise is standaard!