9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Nieuw Statendam

  Tonnage 99,500

  Lengte 297 m

  Bemanning 1,025

  Capaciteit 2,650

  De Nieuw Statendam is het zesde cruiseschip in de geschiedenis van de Holland America Line met de naam Statendam. De Nieuw Statendam staat voor een nieuwe topklasse in de geschiedenis van cruiseschepen. Ondanks dat er maximaal 2650 passagiers aan boord kunnen van de Nieuw Statendam, zijn er altijd rustige plekjes aan boord te vinden. In het 3 verdiepingen hoge atrium is een roestvast stalen kunstwerk aangebracht dat sierlijk en functioneel tegelijk is, het atrium is dan ook de plek in het schip voor gezelligheid.

   

  Dineren op de schepen van de Holland America Line is een ervaring om van te genieten. Gasten kunnen kiezen voor een traditionele vaste maaltijd of kiezen voor As You Wish® voor een open diner zitting. Holland America Line biedt ook een informeel ontbijt, lunch en diner aan in het Lido Market buffet restaurant. Ook zijn er specialiteitenrestaurants aan boord van de Holland America Line schepen, zoals o.a. The Pinnacle Grill, Tamarinde, Canaletto en The Dive.

  The Dining Room
  Vijfgangenmenu’s inclusief continentale gerechten. Biedt een uitgebreide wijnkaart. U kunt voor de traditionele eerste of tweede diner zitting kiezen, maar als u meer vrijheid wilt is er ook de open dinerzitting.
  Lido Market
  Biedt een ontspannen sfeer voor alle drie de maaltijden en snacks, ook biedt het buffet restaurant een verscheidenheid aan verse, op bestelling bereide specialiteiten.
  Pinnacle Grill
  Deze intieme locatie biedt een elegante, verfijnde eet ervaring. Met premium Sterling Silver bestek en geïnspireerde vis, vlees en kip gerechten en vele geselecteerde wijnen.
  Canaletto
  Hier vind u klassieke Italiaanse gerechten.
  Tamarind
  Een Pan-Aziatisch restaurant en een lounge met een panoramisch uitzicht op de oceaan en het Lido-zwembad.
  Dive-In
  Is de perfecte plek voor comfort food. Hier vind u hamburgers, hotdogs en alles daar tussen in!
  New York Pizza
  U heeft de keuze uit verschillende soorten pizza. Iedere pizza wordt vers voor u gemaakt en wordt heerlijk afgebakken in de oven.
  Rudi’s Sel De Mer
  Wanneer u van Seafood houdt is hier helemaal thuis.

  Geniet van één van de Las-Vegasstijl Shows in het prachtige World Stage. In samenwerking met BBC Earth brengt de Holland America Line u dichter bij de oceaan en de wereld met prachtige natuur.

  Geniet van een film op het lido Dek in de openlucht bioscoop.

  In de Queens Lounge worden verschillende activiteiten gedurende de dag gehouden. ’s Avonds veranderd deze ruimte in de BB King’s Blues Club. Een fantastische band laat swingende klassiekers horen waarbij u vanzelf gaat dansen.

  Natuurlijk kunt u ook een gokje wagen in het Casino aan één van de speeltafels of speelkasten.

  Club HAL
  The Loft

  Greenhouse Spa & Salon
  Zonneterras
  Zwembad
  The Retreat

  Fitnesscentrum
  Sportvelden

  Kunstgalerij
  Atrium
  Fotogalerij