9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Ocean Nova

  Bouwjaar 2005

  Bemanning 38

  Capaciteit 75

  Ocean Nova Polar Boat is een 100% Franstalig schip met een capaciteit van slechts 75 passagiers. Het is ideaal voor het verkennen van alle geweldige pooldieren van Spitsbergen.

  8 poolgidsen zullen uw cruise-expeditie verrijken met hun interventies op het gebied van biologie, fotografisch advies, ijs en rotsen, de fascinerende geschiedenis van walvisvaarders en vallenzetters, verhalen over verkenningen …

  Met 7 zodiacs met 12 zitplaatsen aan boord kunt u van boord gaan en het beste navigeren in deze uitzonderlijke omgeving; ze vormen ons “geheime wapen”. Om u het meeste uit de excursies te laten halen, zijn uw reddingsvesten, waarvan het dragen verplicht is, zeer compact.

  De open ruimtes zijn erg breed aan boord en maken het mogelijk om in de best mogelijke omstandigheden te observeren, foto’s of films te maken.

  Voetgangersbrug en kaartenkamer zijn gratis toegankelijk en u kunt “deelnemen” aan de navigatie. Ons team zal echter van tijd tot tijd de beste observatieplaatsen mobiliseren om beren, vogels, zeehonden, walvissen te zoeken en te lokaliseren … Bij de brug respecteer het werk van de officieren en het personeel en wees discreet.

  Zoekopties (Klik om te verwijderen)
   Filters