9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Star Princess

  Bouwjaar 2025

  Tonnage 175,500

  Lengte 1,133 m

  Capaciteit 4,300

  De Star Princess debuteert in augustus 2025 en vaart een eerste seizoen van mediterrane reizen. Het is het tweede schip van de Sphere-klasse en het zusterschip van de Sun Princess.

  Star Princess, momenteel in aanbouw op de Fincantieri-scheepswerf in Italië, voegt zich bij Sun Princess als het grootste schip ooit gebouwd voor Princess met een gewicht van 175.500 ton en een capaciteit van 4.300 gasten. Het nieuwe schip is gebouwd op een platform dat duidelijk anders en uniek is voor Princess, ontworpen om tegelijkertijd het Princess-erfgoed te omarmen en tegelijkertijd de romantiek van de zee te vieren door meer dynamische, naar buiten gerichte uitzichten te bieden.

  Hoewel 20 procent groter dan alle bestaande schepen van de lijn, behoudt het Star Princess-ontwerp de meer intieme instellingen waar Princess bekend om staat, met verschillende nieuwe en ongelooflijk baanbrekende ruimtes zoals:
  • The Dome, een transformerende uitgaansgelegenheid geïnspireerd op de terrassen van Santorini.
  • Het volgende niveau Piazza met een glazen bol
  • Princess Arena, een configureerbare, technologisch geavanceerde main theatre waarmee Princess verschillende innovatieve entertainmentconcepten kan realiseren; En
  • Een eetkamer aan de achterkant van het schip voor een onvergetelijk uitzicht over het kielzog.

  Dit tweede Sphere Class-schip biedt ook een aantal spectaculaire functies met een scala aan opwindende nieuwe eet- en drinkconcepten; een prachtig, uitgebreid casino; een Lotus Spa met twee verdiepingen; en betoverend entertainment met als headliner Cirque Éloize.

  We hebben de accommodaties uitgebreid met luxe staterooms en suites, waaronder de nieuwe Reserve en Signature Collections.

  Star Princess zal ook de exclusieve Princess Medallion-service presenteren die uitzonderlijke gepersonaliseerde ervaringen zal bieden.

  Het nieuwe schip wordt het tweede schip in de vloot van Princess dat wordt aangedreven door LNG-brandstoftechnologie en wordt gebouwd met de meest geavanceerde duurzame innovaties die beschikbaar zijn.

  Star Princess debuteert op 4 augustus 2025 en vaart op een negendaagse inaugurele Italië en Griekenland retourreis vanuit Rome (Civitavecchia), met de bestemmingen Corfu, Kotor, Mykonos, Santorini en Napels (voor Capri en Pompeii), gevolgd door een verscheidenheid aan 9- en 10-daagse cruises vanuit Rome, Athene of Triëst (Venetië) die idyllische kusthavens aandoen. Star Princess-cruises gaan in verkoop met de release van het grotere Europa 2025-programma op 1 juni 2023.

  Het eerste Star Princess-schip van Princess werd voor het eerst gelanceerd in 1988 als Sitmar Fair Majesty. Met de