9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Single Cruisers

  Een van de meest gestelde vragen is: ‘Heeft u cruises voor singles?’ Het antwoord is “Ja, we hebben cruises voor singles”, maar het hangt af van wat voor cruise voor singles u zoekt.

  • Bent u een individuele reiziger die op zoek is naar een betaalbare manier om alleen te reizen?
  • Bent u een single op zoek naar plezier en / of romantiek in het gezelschap van andere singles?
  • Bent u een alleenstaande ouder die met kinderen reist?
  • Bent u een single en ouder dan 50?

  Wat uw motivatie ook is om een ​​cruise voor singles te kiezen, u zult merken dat cruises voor singles u een veilige manier bieden om de wereld rond te reizen en een sociale omgeving die bevorderlijk is voor het ontmoeten van anderen. Er zijn rederijen die wat interessanter zijn voor single reizigers.

  Rederijen

  • Norwegian Cruise Line
  • MSC Cruises
  • Holland America Line
  • Oceania Cruises

  Enkele hutten
  De eerste rederij die 1-persoonshutten heeft gecreëerd was Norwegian Cruise Line. Hierdoor konden singles prima cruisen zonder extra toeslag te betalen. Nadat Norwegian Cruise Line dit heeft geïntroduceerd, zijn er meer rederijen bijgekomen die 1 persoonshutten hebben. Als u weet dat u alleen reist, vraag dan of deze optie voor u beschikbaar is.

  Op Norwegian Epic, Norwegian Breakaway, Norwegian Getaway, Norwegian Escape, Norwegian Bliss en Norwegian Encore zijn speciale studio’s beschikbaar. Deze schepen hebben een speciale lounge waar gasten van de studio’s gratis gebruik van mogen maken. Zo kunt u snel in contact komen met andere single reizigers.

  Alleenstaande ouders die met kinderen reizen
  De waarde van een cruisevakantie is vooral duidelijk bij alleenstaande ouders. Cruises zijn van meerdere generaties en bieden een aantal activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Steeds meer alleenstaande ouders, vooral degenen die een vast vakantieschema hebben, wenden zich tot cruises als een manier om de meeste quality time met hun kinderen door te brengen. Geen koken, schoonmaken of dingen zoeken om te doen. Het is er allemaal voor hen. Ga voor meer informatie over reizen met kinderen naar onze Family Cruises-sectie.