9.6 / 10 op 851 beoordelingen

Ontvang cruise aanbiedingen
+ € 40 euro kortingscode:

  Bestemmingen

  Rederijen

  Schepen

  Reis type

  Vertrekdatum

  Datum van

  Datum tot

  Volwassen(en)

  Kind(eren)

  Reisduur

  Geavanceerd zoeken Standaard zoeken / /

  Vul de leeftijd van de kinderen hier in

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  Laat meer zien Laat minder zien

  2024

  2025

  2026

  Het grootste cruiseschip ter wereld: Wonder of the Seas

  Werkelijk een lust voor het oog. Met een ongelooflijke 292.000 ton is het Cruiseschip Wonder of the Seas het grootste cruiseschip ter wereld. Het schip heeft maarliefst plaats voor maximaal 6.800 passagiers en 2.300 crew leden aan boord. Het nieuwste cruiseschip van Royal Caribbean International schip start vanaf maart 2020 in het Caribische gebied.

  Enkele van de activiteiten die Wonder of the Seas zo spannend maken, zijn de thema-buurten van het schip, zoals Central Park, de bewegende bar en het AquaTheatre – allemaal primeurs voor cruises.

  Wonder of the Seas brengt nog grotere avonturen naar de Oasis klasse. Waaronder de geheel nieuwe suite, een volledig opnieuw ontworpen pooldeck waar u nu op meer manieren van de zon kan genieten. De geheel nieuwe Playscape, een onderwaterwereld met glijbanen, klimmuren en gave spelletjes. U heeft een groot scala aan hutten die u kunt kiezen. Van binnen, buiten naar balkon hut. Maar dit schip bied ook hutten aan de Boardwalk, Centralpark en aan de Promenade. De keuze is reuze!

  Het grootste cruiseschip ter wereld
  Zoekopties (Klik om te verwijderen)
   Filters